Başakşehir Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 0212 4884143
WEB https://basaksehirhem.meb.k12.tr
Adres : Başakşehir Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad No1 Başakşehir /İSTANBUL
VİZYON : Toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda, istenilen becerilerle donatılmış, her ortamda bilim ve teknoloji izleyebilen bireyleri topluma kazandırmak, Başakşehir’deki her bireyin Hayat Boyu Öğrenme Kurumundan hizmet almasını sağlamak.
MİSYON : ‘Önce İnsan’ düşüncesini benimseyerek, bireylerin ilgi, istek, ihtiyaç ve yeteneklerine göre bilgi ve becerilerini geliştirerek, ulusal ve evrensel kültür değerlerinin yaşatılıp yaygınlaştırılması ve genç kuşaklara aktarılması.
BAŞARILAR : 0

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :3
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler : 08:30 , 17:00 Saatleri arasında kurslarımız ve eğitimlerimiz devam etmektedir. 12:30 - 13:00 Öğle Arası
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis : Servis Bulunmamaktadır
Ulaşım : Kurumumuza ulaşım toplu taşıma araçları ile yapılmaktadır. Kurumumuza çok yakın 2.Etap durağından geçen toplu taşıma araçları: 98 BAŞAKŞEHİR 4.ETAP BAKIRKÖY, 89C BAŞAKŞEHİR 4.ETAP TAKSİM, 78F BAŞAKŞEHİR 4.ETAP FENERTEPE, 78E BAŞAKŞEHİR 4.ETAP KAYABAŞI KİPTAŞ, 146B BAŞAKŞEHİR 4.ETAP EMİNÖNÜ, 146M BAŞAKŞEHİR 4.ETAP MECİDİYEKÖY.
Yerleşim Yeri : Kurum binamız Başakşehir Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunmaktadır.(2.Etap)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İstanbul Başakşehir Merkez
Kontenjan Bilgileri :